Corporate TI > Symantec CEC

Symantec CEC

36,000 SF renovation of existing office space for Symantec’s new Customer Experience Center. This project consisted of an intensive preconstruction process from preliminary budgeting based on conceptual sketches to final GMP with CD’s. For this executive facing space, NOVO worked through heavy coordination with design-build MEP subcontractors to make existing building systems integrate seamlessly with high-end raised specialty ceilings and open ceilings. This project also consisted of a 5,000 SF exterior portion of work under a separate permit number with the City of Mountain View. This outdoor meeting area consisted of full leveling of landscaping and replacing with pavers and new landscape, exterior AV systems, exterior millwork integrated into board-form concrete wall, and a custom steel sculpture.